Frietkot huren!

Afgelopen week hadden we een personeelsfeest waar we uitgenodigd waren van een hele goede partner van ons. Het was er goed druk en werden ook hele leuke dingen georganiseerd. Een van die dingen, die ik persoonlijk het meest origineels vond, was het huren van een frietkot!

huren

Een Frietkot?

Inderdaad, een Frietkot! Wat een origineel idee! Het is een keer wat anders dan een lopend buffet, of een rijsttafel! Er komt een bus voorgereden en daar achterin zit een mini-snackbar ingebouwd. Geniaal! De frites en de snacks waren heerlijk en de counter-medewerker was heel vriendelijk. Deze man ging overzichtelijk te werk. Dit was ook zeker wel nodig omdat er een hele opkomst aan bezoekers aanwezig was. Maar dat maakte voor hem niks uit. Al het eten werd op tijd uitgeleverd en niemand hoefde lang te wachten op zijn of haar eten.

frietkot

De diensten

Na aanleiding van deze ervaring, uit nieuwsgierigheid voor de prijzen en diensten die dit bedrijf zou aanbieden, ben ik eens op zoek gegaan op internet met de zoekterm Frietkot. Zo kwam ik op de bovenstaande website terecht, en kwam ik erachter dat het bedrijf de naam Snackmobiel had. Ze bieden zeer voordelige prijzen, en de locaties waar ze komen zijn heel breed. Zo komen ze bijvoorbeeld dus op bedrijfsfeesten, evenementen, feesten voor particulieren, scholen, verenigingen, bruiloften enzovoort, enzovoort. Een ding weet ik zeker: Een originelere manier om je gasten van een lekker hapje te kunnen voorzien kan ik me niet voorstellen! Wat een origineel idee van de bedenkers van Snackmobiel.nl!

puntzak