PVC Vloeren in een hout en stenen motief

Bij Thuisin heb je veel mogelijkheden wat betreft een keuze te maken uit PVC Vloeren. Want wil jij nu eenPVC Vloeren houten motief of een stenen motief, het is hier allemaal mogelijk. Ook de kleur en soort motief kan je hier allemaal zelf bepalen. In het assortiment is zeer veel te vinden en de kans dat je hier zal slagen is zeker aanwezig.

Wij zijn voor een tijd terug ook naar deze winkel geweest. Althans één van de 40 winkels, die het dichtste in de buurt van onze woonplaats zat. Hier hebben wij onze ogen uitgekeken en veel wooninspiraties op kunnen doen. Want niet alleen een nieuwe vloer hebben wij hier gekocht, ook zeer mooie multishades voor alle ramen in onze woning.

Zeer mooie PVC Vloeren gezien en gekocht bij Thuisin

PVC VloerenNooit gedacht dat het zo moeilijk kon zijn om een keuze te maken uit het ruime assortiment PVC Vloeren. Bij Thuisin heb je zoveel keuze, dat heet moeilijk is om hier een mooie vloer uit te kunnen kiezen. Hoewel wij het er wel over eens waren dat wij een vloer met een stenen motief wilden hebben, waren wij het er niet over een in welk kleur. Gelukkig heeft de vriendelijke medewerker ons hiermee kunnen helpen. Zo wilde hij weten wat voor een meubels er in huis stonden en hiermee konden wij onze wensen op aan passen. Want als je donkere meubels hebt en daar een donker vloer bij laat leggen, staat niet mooi.

De tijd gaat snel en inmiddels hebben wij al een paar maanden onze nieuwe vloer liggen. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een licht stenen motief. gelukkig maar dat wij naar deze medewerker hebben geluisterd, want anders hadden wij wel een zeer donkere woonkamer gekregen. Nu is onze kamer een stuk lichter en de vloer maakt het perfect af.