Nieuwe schooltas

We kunnen weer terrasjes pakken en onze fleurige outfitjes aantrekken. Op sommige dagen hoeven we geen jas te dragen omdat het zo lekker warm is. Ik kan nu al niet wachten op de zomer! In augustus ga ik heerlijk twee weken naar Costa Brava in Spanje met twee vriendinnetjes. Maar goed, zo ver zijn we nog niet. Ik ben nu elke dag nog erg druk op school. We hebben binnenkort toetsen en ik moet ook verschillende projecten inleveren. Best wel stressvol. Als afleiding zit ik ‘s avonds graag op de laptop. Veelal lees ik zelf artikelen van andere bloggers of doe ik outfit inspiratie op via websites als Pinterest. Omdat ik op zoek was naar een nieuwe schooltas, besloot ik weer eens online ideeën op te gaan doen. En al zeg ik het zelf, ik heb een super leuke nieuwe tas gekocht. Eentje die ik normaal niet zo snel zou kopen.

 

Nieuwe tas van Paul’s Boutique

Ik heb de Paul’s Boutique Maisy Welback schooltas in de kleur neon geel gekocht. Ja je leest het goed, neon geel! Ik zie online zoveel mooie meiden met leuke gekleurde tassen. Zie de twee foto’s hieronder. Super tof toch?

 

 

 

Ik vond dat ik ook maar een keer voor iets anders moest gaan als basic zwart of bruin. Als je me deze gele tas een jaar geleden had laten zien had ik absoluut nee gezegd, maar ik denk zelf dat ik hem nu heel leuk kan combineren en dat het echt een opvallend item is bij een look.

 

De handtas is perfect voor dagelijks gebruik en voor mij zeker groot genoeg. Ik heb altijd schooltassen van dit formaat. Ik neem zelf nooit een laptop mee naar school en ook laat ik mijn boeken meestal in mijn kluis. Een hele grote tas heb ik daarom niet nodig. De tas heeft naast de handvaten ook een verstelbare schouderband. Aan de onderkant zitten handige beschermende noppen. Hierdoor blijft de tas zelf netjes en gaan ook de spullen in de tas niet kapot. Ik heb de tas online besteld en nu al binnen. Ik ben er ontzettend blij mee en ga vanavond direct een leuke outfit zoeken die past bij mijn nieuwe schooltas. Wat vinden jullie van een neon gele tas?