Quantum Touch een unieke behandeling

Quantum TouchNog niet eerder had ik van Quantum Touch gehoord. Inmiddels weet ik wat hiermee bedoeld wordt en ook dat het een geweldig effect op mijn leven heeft gehad. Ondanks dat deze behandeling onder de alternatieve behandeling valt, ben ik er bijzonder goed over te spreken. Via het Holistisch Centrum Brabant is het mogelijk om je in te schrijven voor deze behandeling. Online kan je een formulier invullen om een afspraak te maken. Via dit centrum is veel meer mogelijk, dan deze behandeling. Zo kan je hier terecht voor een goede rouwbegeleiding, maar ook hypnose en een reading zijn hier mogelijk. Wil jij precies weten wat hier nog meer mogelijk is, dan kan je het beste zelf op deze website gaan kijken.

Quantum Touch behandeling

Door deze sessie ben ik helemaal weer opgeknapt. Door middel van deze behandeling, die geheel pijnloos is, kan ik mijn eigen lichaam weer onder controle houden. De pijnklachten die ik voorheen had, heb ik kunnen verbannen. Door de krachtige healingsmethode ervaar jij wat goed is voor jouw lichaam. Wanner jij geen enkel idee heb waar bepaalde klachten vandaan komen , kan je ook een andere vorm van therapie nemen. Denk hierbij aan Aura healing en het gebruik van 6e zintuig.

Ben jij ook benieuwd of deze manier van behandelingen effect hebben op jouw lichaam, maak dan een afspraak met het Holistisch Centrum Brabant. Na een gesprek wordt er gekeken welke behandeling het meeste effect zal hebben. De coach die deze behandelingen geeft, Wilma ter Horst, is een zeer gedreven persoon. Zij heeft mij bijzonder goed geholpen en daar ben ik bijzonder tevreden over. Quantum Touch