Nieuwe bedrijfskleding aangeschaft

Zelf ben ik werkzaam in de horeca voor ongeveer 10 jaar alweer, iets wat ik ook altijd wil blijven doen. Gezellig met de gasten een gesprek aangaan is iets wat ik maar al te graag doe. Zo ook gisteravond….

logo (1)

Gezellig met een van onze gasten aan het kletsen over hoe de dag gegaan was. Deze mevrouw attendeerde mij op de bedrijfskleding welke ik droeg, ze vond het zo netjes en zakelijk staan waardoor ze graag wilde weten waar deze kleding vandaan kwam. Helaas was mijn werkgever op dat moment niet aanwezig in het restaurant waardoor we hebben besloten om haar nummer te noteren zodat mijn werkgever contact kan opnemen met haar. Zo gezegd, zo gedaan! Nog geen uur later heeft mijn werkgever netjes haar op de hoogte gebracht waar de kleding gekocht was. Doordat ik zelf ook nieuwsgierig was geworden heb ik gevraagd naar het bedrijf, als bericht terug gekregen dat deze kleding van Suit up Now komt. 

Suit-Up-zwart-copy

Corporate Fashion, kwaliteit in mode!

Door met mijn eigen ogen te kijken op deze website viel het mij op dat de Corporate Fashion prachtig is. Pure kwaliteit in kleding wat een nette aanzicht geeft op de werkvloer. Het feit dat wij onze kleding ook bij hun hebben besteld geeft mij in ieder geval een prettig gevoel. Wetende dat deze bedrijfskleding ook mooi van kleur blijft en enorm comfortabel zit. Ik draag het dan ook met plezier wanneer ik weer aan het werk mag. Bij Suit up Now vindt je kleding waar je het personeel zakelijk kan laten uitstralen!