Vakantie checklist is super handig

Een aantal keer ben ik toen ik op vakantie ging belangrijke dingen vergeten. Dit is erg vervelend omdat je op een warm eiland niet zonder je favoriete bikini wil zitten. Ik liep steeds vaker tegen dit probleem aan en ik maakte daarom ook een vakantie checklist aan. Deze vakantie checklist gebruik ik al een aantal jaar als ik op vakantie ga, en ik vergeet nooit meer iets mee te nemen!

meenemen.nl 3

Online altijd bij de hand!

Eerst maakte ik altijd meeneemlijsten op papier en die bewaarde ik dan goed. Hoe hard ik dit ook probeerde, het lukte nooit om de perfecte lijst te bewaren. Ik besloot dat dit makkelijker moest kunnen en toen ik de juiste inpaklijst had heb ik die op een internetsite ingevoerd. Zo hoef ik de lijst zelf niet te bewaren en kan ik erbij wanneer ik hem nodig heb! Dit is voor chaotische mensen zoals ik onwijs handig. Zo hoef ik niet de week voordat ik op reis ga met volle stress alles in te pakken. Ook is de inpaklijst handig voor de rest van het gezin.

meenemen.nl

Goed voorbereid

Ik ben tegenwoordig goed voorbereid als ik op vakantie ga. Ik heb altijd al mijn spullen bij me en iedereen komt naar mij als zij iets vergeten zijn. Ik raad altijd dan ook iedereen aan om ook online een inpaklijst aan te maken. Iedereen die ik ken die mijn advies opgevolgd heeft, is goed voorbereid op vakantie en zit niet meer met de stress dat je spullen vergeet.