Ga snel naar The Body shop

The Body shopMijn vrouw vind arganolie heerlijk. Het is olie dat bestemt is voor je huid. Het zorgt ervoor dat je geen droge huid krijgt en stimuleert de cel vernieuwing. Ik weet dat ze er veel gebruik van maakt en aangezien hij op is wilde ik graag een nieuwe bestellen. Ik ben toen gaan kijken op internet voor bedrijven die daarin gespecialiseerd waren. Ik kwam vervolgens op de website van The Body shop. Ten eerste beschikte het bedrijf over een gigantisch assortiment en ten tweede waren ze ook nog eens erg voordelig.

Op de website stond het telefoon nummer vermeld. Ik heb toen gebeld en gevraagd om advies. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ook kon je merken dat de mevrouw aan de telefoon veel verstand had van de producten! Het voelde dus erg vertrouwt en dat was ook de reden dat ik een bestelling had geplaatst.

Online besteld. ArganOil

Op de website had je de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Ik heb daar toen direct gebruik van gemaakt. Het bestellen was erg gemakkelijk en goed beveiligd. Je kon op meerdere manieren betalen en dat geeft een klant als ik veel vertrouwen in een goede afloop. In totaal heb ik maar twee dagen hoeven wachten op mijn bestelling. De service is dus perfect. Het is daarom ook echt een aanrader om hier arganolie te bestellen. Kijk daarom snel op de website voor meer informatie. Voor vragen kan je The Body shop ook een mail sturen, mocht je dat fijner vinden.