Medik8 geschikt voor ieder huidtype

Medik8 is een bijzonder product, welke voor iedere huidtype Medik8geschikt is. Dit merk heeft zoveel goede toepassingen, dat het zeker de moeite waard is om dit via het internet te gaan lezen. Natuurlijk zal ik hier een klein gedeelte ter sprake laten komen. Een verhaal uit eigen ervaring, waar ik bijzonder blij mee ben. 

Vanaf mijn geboorte heb ik een pigment vlek op mijn gezicht. In de loop van de jaren dat ik ouder werd, is deze vlek groter geworden. Wat begon als een klein vlekje op mijn linker wang, is nu een grote vlek over mijn hele wang geworden. Als klein kind stond dit wel schattig, maar naarmate ik ouder ben geworden, ben ik mij steeds meer aan gaan storen. Merendeel kwam door de reactie van mensen om mij heen. De reacties maakten mij vaak onzeker, terwijl ik dat helemaal niet ben. Sommige keken mij aan alsof ik mij niet had gewassen.

Sinds ik Medik8 gebruik, is de pigment bijna niet meer te zien

Medik8Wat was ik blij met het resultaat van de Medik8 crème. Meteen na het aanbrengen moest je goed je best doen om de pigmentvlek te kunnen zien. Alleen mensen die mij kenden en de vlek al eerder hadden gezien viel het een beetje op. Maar de reacties op straat waren nihil. Niemand keek mij raar aan als ik voorbij liep. Eindelijk kon ik weer ongestoord de straat op en hoefde ik mij niet druk te maken over de reacties en de blikken van de mensen op straat. 

Op de website van de Beautyfashionshop heb ik de White Balance Click gekocht. Dit is een  zijdeachtig serum met een uniek ingrediënt genaamd Oyresveratrol . Deze zorgt ervoor om de pigmentatie van de huid te verminderen en tevens om direct het gevoel van hydratatie te geven. Voor mij is deze serum niet meer uit mijn leven te bedenken.