Tip: Schaamlipcorrectie maakt het mooier

schaamlipcorrcectieAl jaren ben ik erg onzeker over mijn schaamlippen. Ik wilde daarom graag een schaamlipcorrectie ondergaan bij een professionele kliniek. Mijn man en ik zijn samen opzoek gegaan naar een geschikte kliniek. Na diverse klinieken met elkaar te hebben vergeleken kwam ik uit bij Kliniek Veldhoven. Een bedrijf met professionele doktoren, veel ervaring en normale prijzen.

Op internet staan gigantisch veel positieve reacties van mensen. Zo krijgen ze een gemiddelde waardering van 9,7. Dat krijg je niet zomaar! Op de website staat veel informatie en duidelijk verwoord. Zo kreeg ik een goede indruk van het bedrijf en de werkwijzen.

Intakeschaamlip

Bij mijn eerste intake bespraken we allerlei medische aspecten, de operatie zelf en nabehandelingen. Alles word duidelijk aangegeven en bij de operatie word je uitstekend geholpen. Zo stellen ze je gerust en begrijpen ze dat het niet niks is. Ondanks alle zorgen zou ik zeker adviseren om correctie te ondergaan. Een Schaamlipcorrectie maakt het mooier en in de toekomst voorkomt het veel problemen. Veel vrouwen zijn bang voor de pijn na de operatie. Ik kan je verzekeren dat het reuze meevalt. De pijn is goed te bestrijden met ibuprofen en paracetamol. Na 1,5 kon ik het dagelijks leven weer oppakken en alles doen. Het is daarom ook echt een aanrader om contact op te nemen met Kliniek Veldhoven. Na de operatie kom je met regelmaat op controle, zodat ze alles goed in de gaten kunnen houden. 

Zie op de website meer informatie over; Schaamlipcorrectie maakt het mooier!